Hva er et overvåkningskamera?

Av

Overvåkningskameraer kan sende bilde / video fra der kameraet står til en enhet. Enheten kan være en mobiltelefon, pc, IPad / nettbrett eller en opptaker. Ofte er kameraene knyttet opp til en App der instillingene kan endres, videoer kan lastes ned og man kan se live video. 

De fleste overvåkingskameraer kan ta opp video som blir lagret i minnebrikken i kameraet, i «skyen» på internett, eller i en nettverksopptaker.

Noen kameraer kan stå ute i vind og vær og noen er ment for innebruk. Ikke alle kameraer som er beregnet for å stå ute, tåler norsk klima. Det er derfor viktig å undersøke om det tåler forholdene der du skal ha det.

Alle våre utendørs kameraer tåler å stå utendørs i vind og vær, og har IP klasse 66. Vi har kunder fra Lindesnes til Nordkapp og ikke på Svalbard. En av våre største kundegrupper er bønder som bruker kameraene i fjøs med tøft innemiljø. Det har vist seg over tid at våre fjøskameraer fungerer stabilt i år etter år.

Det er enkelt og bekvemt å sjekke hvordan det står til i fjøset når man kun trenger å trykke på en App på telefon for å sjekke om lamming en eller kalving en er i gang. Dette er vårt mest populære kamera for bonden. 

Relaterte produkter

Meny

Innstillinger