Fjøskamera Landbrukskamera

Fjøskamera forenkler hverdagen for deg som er bonde.

 

Vi har levert kameraløsninger til landbruket i mange år, og vi får tilbakemeldinger på at løsningene våre gjør hverdagen enklere for bonden.

Vi tør påstå at CamHi er det mest solgte kameraet til bruk i landbruket i Norge!

Det å alltid kunne ta frem mobiltelefonen for å sjekke at det står bra til i fjøset, gjør at man ikke alltid må være tilstede så hyppig. Spesielt i kalve- og lammeperioden gir det frihet når man slipper å dra hjem eller stå opp på natta for å sjekke at alt går som det skal med dyra.

 

Litt informasjon mange lurer på:

 

Man kan ha så mange kameraer man ønsker i appen, og ha tilgang til alle kameraer i app på mobiltelefon, nettbrett, og på pc. Uansett hvor man er i verden.a

Man kan også få tilgang til kamera fra flere mobiler eller nettbrett samtidig. Det er enkelt å dele kameraet med andre mobiltelefoner og nettbrett.

Kameraene er gratis å bruke, de bruker kun vanlig datatrafikk når man ser på kamera, Appen er gratis i bruk og enkel å installere.

 

 

Tilkobling av kameraet til internett

 

For å bruke kamera i fjøs og stall må kameraet få tilgang til internett. Da kan du se bilder fra fjøset uansett om du er hjemme eller på jobb. Det er flere måter å gjøre dette på:

* 4G kameraer med plass til simkort i kameraet får tilgang til internett via mobilnettverket. Du trenger da ikke WiFi i fjøset

* WiFi kameraer kobles til internett via WiFi nettverket du har i fjøset.

* 4G router  settes opp i fjøset og lager et WiFi nettverk som gir dine kameraer tilgang til internett.

 

Vi selger Utendørs 4G router som bruker et simkort for å lage et trådløst WiFi nettverk, og kablet nettverk. Man kan koble inntil 10 kameraer eller andre WiFi enheter til routeren, og 2 kablede kameraer. Dette blir oftest rimeligere løsning hvis man trenger mer enn ett kamera.

Vi leverer også forhåndsfylte SIM kort til kameraer og utendørs routere som gjør det enkelt å komme igang

 

Er kameraene egnet til bruk i fjøs?

 

Kameraene er vanntette og tåler fjøs miljøet godt. Kameraene avgir litt varme, dette sammen med at de er vanntette holder den skadelige amoniakk gassen som kan være i fjøs borte. Det er likevel lurt å å følge disse enkle rådene for å forlenge levetiden.

* Beskytte kontaktene på kameraets med medfølgende beskyttelse.

* Monter ned kameraet og oppbevar det innendørs hvis det bare brukes i perioder. Hvis du lar kameraet stå med strøm kontinuerlig produserer det varme som beskytter mot evt. korrosivt miljø. Det står da trygt og godt beskyttet.

Kameraene i denne kategorien er testet i Norske fjøs miljøer og vist seg å være holdbare over tid. 

 

Billedkvalitet

 

Billedkvaliteten på våre fjøskameraer er så god, at det ikke er nødvendig å kjøpe de dyreste modellene for bruk i fjøs. Våre HD kameraer (Pris fra 890,-) er gode nok til å se kalving og lamming detaljert på minst 4 meters avstand. Våre beste zoom kameraer kan gi like klare bilder på 15 meters avstand.

Hvilke kamera skal jeg velge?

Velg et HD kamera hvis du kan plassere kameraet nærmere enn 4 meter fra dyra

Velg et Ultra HD kamera hvis du har har 4-8 meters avstand til dyra

Velg et kamera med optisk zoom hvis du har lenger enn 8 meters avstand til dyra.

Velg et PTZ (Kamera med Vipps Sving og Zoom) hvis du har et større fjøs, da kan styre kameraet i Appen og få super oversikt.

 

 

 

Landbrukaskamera fjøskamera bonde

 

  

 

 

 

 

 

Les merShow less
kr 890.00
Vårt mest solgte WiFi fjøskamera. Med god Grunn! Her får du et solid kamera med supre Full HD bilder natt og dag og suveren stabilitet! WiFi  fjøskamera for fjøs og utendørs bruk. Full HD oppløsning. Utendørs...

Meny

Innstillinger