Inspeksjonskameraer

Inspeksjonskameraer: Allsidige Verktøy for Nøyaktig Undersøkelse 

 

Inspeksjonskameraer har revolusjonert måten vi utfører visuelle inspeksjoner på forskjellige områder. Disse kompakte og allsidige verktøyene tillater nøyaktig undersøkelse av trange og utilgjengelige steder uten behov for demontering eller ødeleggelse. I denne artikkelen vil vi utforske inspeksjonskameraets funksjoner, fordeler og bruksområder, og hvordan det har endret landskapet for inspeksjonsarbeid.

Les mer

Nøkkelboks og Sikkerhet

I dagens samfunn er sikkerheten rundt våre eiendeler av største viktighet. Med stadig økende innovasjoner innen teknologi, har elektroniske kodesystemer blitt stadig mer populære, spesielt når det gjelder sikring av nøkler og adgangskoder. En nøkkelboks med elektronisk kode er et eksempel på en slik innovasjon, og i denne bloggen vil vi utforske nøkkelboksens sikkerhet ved å evaluere ulike aspekter av dens elektroniske kodesystem. 

Les mer

Ring hytta varm

Ring Hytta Varm: En Innovativ Tilnærming til Hytteoppvarming

Å holde en hytte varm gjennom de kalde vintermånedene kan være en utfordring for mange hytteeiere. Tradisjonelle oppvarmingsmetoder som vedovner eller elektriske varmeovner kan være kostbare og ineffektive. Hvis du vil ha muligheten til å sette på varmen før du reiser på hytta er "Ring Hytta Varm" en super mulighet

Les mer

Hva skal jeg velge WiFi eller POE kamera ?

Forskjellen mellom PoE og Wi-Fi Kameraer: Hva du bør vurdere

I dagens moderne verden av overvåkningsteknologi er valgmulighetene mange. Blant de mest populære alternativene er Power over Ethernet (PoE) og Wi-Fi kameraer. Begge tilbyr unike fordeler og funksjoner, men det er viktig å forstå forskjellene mellom dem før du tar en beslutning. Denne artikkelen vil utforske og sammenligne PoE og Wi-Fi kameraer for å hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen for dine overvåkningsbehov.

Les mer

Arrangement 25.02.2023

Fredag 24. Ferbruar blir det jubile arrangement på Auli. Kaffe og kake til alle som kommer. Demonstrasjon av våre kameraer og flere gaver deles ut. Ta kontakt på 41457070 for å få vite mer.

Les mer

Timelapse bilder

Timelapse-bilder er bilder tatt over lengre tid med samme motiv kombinert til en kort video. eksempler kan være solnedgangen, årstidene eller fremdriften i et byggeprosjekt. Det er en fin måte å visualisere fremdriften til et byggeprosjekt.

Les mer

AI / Menneskegjenkjenning

Mange kameramodeller kommer nå med menneskegjenkjenning og såkalt AI (Artifical Intelligence) / Kunstig Inteligens. Dette kan være en nyttig funksjon, men har sine svakheter.

Les mer

Integrering av kamerabilder på nettside.

Overvåkningskameraer kan levere bilder rett på din nettside. Dette er mulig hvis hjemmeside levrandøren har den nødvendige kunnskapen, og du har et kamera som har de rette egenskapene.

Les mer

PTZ overvåkningskamera med zoom

PTZ Overvåkningskamera 

Et PTZ overvåkingskamera kan Panorere/Rotere (P) Tilte/Vippe opp og ned (T) og Zoome (Z).

Noen modeller har optisk zoom som gjør at du har full billedkvalitet i vidvinkel og tele modus, og noen har kun zoom i bildet. (Digital zoom) Dette gjelder spesielt innendørs PTZ kameraer. 

Les mer

Billedkvalitet på overvåkningskameraer

Billedkvaliteten på et overvåkingskamera kommer an på flere ting. Det viktigste er oppløsningen på billedbrikken og kvaliteten på denne. De vanligste oppløsningene på kameraer i dag er 2MP (Full HD / 1080P) 5 Megapixler (Ultra HD) og 8 Megapixler (4K). Det er stor kvalitetsforskjell på brlledbrikkene, så et godt 2MP kamera kan vise bedre bilder enn et dårlig 8MP kamera. På våre beste modeller bruker vi alltif Sony billedbrikke for å sikre topp kvalitet.

Les mer

Meny

Innstillinger