Nøkkelbokser

Nøkkelbokser kan benyttes til så mye: Oppbevaring av verdisaker, bankkort, og selvfølgelig nøkler. Sikker deling, eller i tilfelle du glemmer nøkkel en dag. Vår nøkkel bokser har plass til minst 5 vanlige husnøkler, og er laget av metall i alle deler for topp' sikkerhet sikkerhet. 

 

Har du montert en boks ved inngangsdøren, har barna tygg tilgang til huset selv om de skulle miste nøkkelen, og det kan jo skje den beste. Andre bruksområder til slike bokser kan være deling av ingangskort eller nøkkelkort, bankkort, bensinkort osv. Alle som har tilgang til koden, nøkkel, eller adgang via blåtann på de boksene som har det, kan åpne nøkkelboksen, og få tilgang på innhoødet.

Nøkkelbokser finnes i forskjellige utførelser og størrelser, noen med kodelås, noen med tilgang via nøkkel, og noen med elektronisk via app. Slike elektroniske bokser kan ha funksjoner som engangskode til håndtverkere, eller andre som kun skal ha tilgang til nøkkel eller annet en gang, eller kun i en viss periode.

Les merShow less
PÅ LAGER FOR UMIDDELBAR LEVERING
kr 290.00
Nøkkelboks i metall til sikker oppbevaring av f.eks. nøkler, bankkort, verdisaker, og annet. Boksen er enkel å bruke, og sikker. Det er lett å åpne boksen ved vri koden rett, og dra ned knappen til høyere for kode...

Meny

Innstillinger