Arkiv for 2022

Arrangement 25.02.2023

Fredag 24. Ferbruar blir det jubile arrangement på Auli. Kaffe og kake til alle som kommer. Demonstrasjon av våre kameraer og flere gaver deles ut. Ta kontakt på 41457070 for å få vite mer.

Les mer

Timelapse bilder

Timelapse-bilder er bilder tatt over lengre tid med samme motiv kombinert til en kort video. eksempler kan være solnedgangen, årstidene eller fremdriften i et byggeprosjekt. Det er en fin måte å visualisere fremdriften til et byggeprosjekt.

Les mer

AI / Menneskegjenkjenning

Mange kameramodeller kommer nå med menneskegjenkjenning og såkalt AI (Artifical Intelligence) / Kunstig Inteligens. Dette kan være en nyttig funksjon, men har sine svakheter.

Les mer

Integrering av kamerabilder på nettside.

Overvåkningskameraer kan levere bilder rett på din nettside. Dette er mulig hvis hjemmeside levrandøren har den nødvendige kunnskapen, og du har et kamera som har de rette egenskapene.

Les mer

PTZ overvåkningskamera med zoom

PTZ Overvåkningskamera 

Et PTZ overvåkingskamera kan Panorere/Rotere (P) Tilte/Vippe opp og ned (T) og Zoome (Z).

Noen modeller har optisk zoom som gjør at du har full billedkvalitet i vidvinkel og tele modus, og noen har kun zoom i bildet. (Digital zoom) Dette gjelder spesielt innendørs PTZ kameraer. 

Les mer

Billedkvalitet på overvåkningskameraer

Billedkvaliteten på et overvåkingskamera kommer an på flere ting. Det viktigste er oppløsningen på billedbrikken og kvaliteten på denne. De vanligste oppløsningene på kameraer i dag er 2MP (Full HD / 1080P) 5 Megapixler (Ultra HD) og 8 Megapixler (4K). Det er stor kvalitetsforskjell på brlledbrikkene, så et godt 2MP kamera kan vise bedre bilder enn et dårlig 8MP kamera. På våre beste modeller bruker vi alltif Sony billedbrikke for å sikre topp kvalitet.

Les mer

Overvåkningskameraer med direkteoverføring av bilde over internett

Mange overvåkningskameraer har mulighet til å overføre direkte video til en app på telefon eller nettbrett.

Les mer

Meny

Innstillinger