Nettverksopptaker eller frittstående overvåkningskamera ?

Av

Man kan få kameraer som kun fungerer når de er tilkoblet enn nettverksopptager plassert i nærheten av kameraene og man kan få frittstående kameraer som ikke er avhengig av dette, men kan brukes i det lokale data nettet og via internett med tilkobling til mobil / PC eller nettbrett.

Kameraer med nettverksopptaker

Mange overvåkningskameraer må kobles til en nettverksopptager for å fungere. Sjekk ut våre komplette pakker her. Denne opptageren må ha kontakt med kameraene enten trådløst eller med kabel for å fungere. Opptakene blir gjort på nettverksopptakeren, og kan spilles av på en skjerm tilkoblet opptageren. Boksen ligner ofte en TV mottager eller en liten PC.  

Med denne løsningen er du nødt til å være tilstede ved opptageren for å se live bilder og opptak. En svakhet med disse systemene er at harddisken kan havarere uten at det oppdages, og du står uten opptak fra samtlige kameraer når du har behov for det.

Dette er en rimelig og egnet løsning f.eks. i butikker, restauranter, og mindre bedrifter.

 

 

Kameraer med direkteoverføring via Internett. Frittstående overvåkningskameraer. 

Mange kameraer har mulighet til å overføre direkte video til en app på telefon eller nettbrett. Noen kan også overføre til PC programmer. Det er veldig mange typer å velge mellom, og de bruker ofte forskjellige apper. Som regel følger appen kameramerket, så det kan være greit å velge et merke som har et godt utvalg av kameraer.

Disse frittstående overvåkningskameraene må være koblet til internett for å kunne overføre bilde til deg. Du må også være tilkoblet internett med din mobil eller ditt nettbrett. Når du kobler deg opp mot kameraet eller kameraene du ønsker, kan du se live bilde. I noen apper kan du se på flere kameraer live samtidig. Du kan også se opptak gjort av kameraet, og gjøre innstillinger direkte i appen. 

Meny

Innstillinger