Fjøskamera Landbruk

Fjøskamera forenkler hverdagen for deg som er bonde.

Vi har levert kameraløsninger til landbruket i mange år, og vi får tilbakemeldinger på at løsningene våre gjør hverdagen enklere for bonden.

Vi tør påstå at CamHi er det mest solgte kameraet til bruk i landbruket i Norge!

Det å alltid kunne ta frem mobiltelefonen for å sjekke at det står bra til i fjøset, gjør at man ikke alltid må være tilstede så hyppig. Spesielt i kalve- og lammeperioden gir det frihet når man slipper å dra hjem eller stå opp på natta for å sjekke at alt går som det skal med dyra.

Litt informasjon mange lurer på:

Man kan ha så mange kameraer man ønsker i appen, og ha tilgang til alle kameraer i app på mobiltelefon, nettbrett, og på pc. Uansett hvor man er i verden.a

Man kan også få tilgang til kamera fra flere mobiler eller nettbrett samtidig. Det er enkelt å dele kameraet med andre mobiltelefoner og nettbrett. 

 

Kameraene er gratis å bruke, de bruker kun vanlig datatrafikk når man ser på kamera, Appen er gratis i bruk og enkel å installere.

For å bruke kamera i fjøs og stall kan man enten bruke et 4G kamera med Simkort, eller bruke eksisterede WiFi eller kablet nettverk i bygget. Alle våre kameraer, både WiFi og 4G kan bruke nettverkskabel.  

Vi selger Utendørs 4G router som bruker et simkort for å lage et trådløst WiFi nettverk, og kablet nettverk. Man kan koble inntil 10 kameraer eller andre WiFi enheter til routeren, og 2 kablede kameraer. Dette blir oftest rimeligere løsning hvis man trenger mer enn ett kamera. 

 Vi leverer også forhåndsfylte SIM kort til kameraer og utendørs routere som gjør det enkelt å komme igang

Kamera leveres med ett strømadapter med ca. 2 meter ledning. Hvis stikkontakten er lengere unna har vi 3 meters ekstra ledning til strømforsyningen som kan skjøtes på. 

Kameraene er vanntette og tåler fjøsmiljøet godt. Det er likevel lurt å å følge disse enkle rådene for å forlenge levetiden.

Beskytte kontaktene på kameraets med medfølgende beskyttelse. 

Monter ned kameraet og oppbevar det innendørs hvis det bare brukes i perioder. Hvis du lar kameraet stå med strøm kontinuerlig produserer det varme som beskytter mot evt. korrosivt miljø. Det står da trygt og godt beskyttet.

Billedkvaliteten på våre fjøskameraer er så god, at det ikke er nødvendig å kjøpe de dyreste modellene for bruk i fjøs. Våre HD kameraer (Pris fra 890,-) er gode nok til å se kalving og lamming detaljert på minst 4 meters avstand.  Har du lenger avstand enn det og trenger skarpe detaljerte bilder anbefaler vi et UltraHD kamera (Pris fra 1390,-) med eller uten optisk zoom. 

Denne kategorien inneholder kameraene vi anbefaler for bruk i fjøs og som bonden erfaringsmessig er fornøyde med.

Les merShow less
kr 890.00
Vårt mest solgte WiFi fjøskamera. Med god Grunn! Her får du et solid kamera med supre Full HD bilder natt og dag og suveren stabilitet! WiFi  fjøskamera for fjøs og utendørs bruk. Full HD oppløsning. Utendørs...

Meny

Innstillinger