Om oss

Pål Haukø

 

 

Historien bak Kamera og Sikkerhet

I 2018 hadde jeg behov for et overvåkningskamera hjemme. Jeg fant mange gode kameraer, med alle jeg fant var hadde faste avgifter man måtte betale. Jeg syns det er feil å måtte betale like mye for å bruke kameraet som innkjøpsprisen: derfor begynte jeg å lete etter kameraer utenfor Norge. Jeg fant et lovende kamera på en utenlands nettside, og bestilte det. Kvaliteten var topp, og det hadde alle funksjoner jeg lette etter uten en fast månedlig kostnad. Etter hvert spurte naboer, venner og bekjente om jeg kunne skaffe kameraer, og det syntes jeg var gøy. Etter hvert fikk jeg god oversikt over hvilke kameraer på markedet som fungerte godt, og hvilke som ikke fungerte. 

Etter hvert var det så mange som ville ha hjelp til å kjøpe kameraer at jeg bestemte meg for å importere kameraer og selge til de som var interessert. Det har gått over all forventning med nettbutikk og godt salg. Jeg holder fortsatt fast på at vi skal prøve alle kameraene vil selger selv, slik at vi er sikre på at kundene våre får produkter som faktisk fungerer, er lette å installere, har god funksjonalitet og gode bilder.

  

Litt om min bakgrunn 

Med bakgrunn som Maskiningeniør og produktutvikler er jeg over gjennomsnittet interessert i teknologi og data. Videre har jeg jobbet med undervisning og support for Software for Technical Drawing. Jeg har jobbet med installasjon av tekniske maskiner og automatiserte løsninger i næringsmiddel- og prosessindustrien. Min jobb med teknisk support og drift av datasystemet på de største flyplassene i Norge gav meg god innsikt.Videre har jeg jobbet ved Atomreaktoren på Kjeller med drift, vedlikehold og utvikling.

 

Vårt fokus

Noe jeg har lært gjennom mange år med drift, utvikling og support av tekniske systemer er at det kunden er mest opptatt av er at utstyret fungerer og at det er enkelt å bruke. Min erfaring med telefonsupport gjør at jeg enkelt kan hjelpe en kunde som står fast.

Det er også hovedfokus for oss med produktene våre.  "Det skal alltid fungere, og det skal være enkelt å bruke"


Derfor selger vi kun velprøvde produkter som vi har testet selv. Vi lager norske bruksanvisninger med bilder og enkel forståelig tekst. Vi velger utstyr med stabil programvare, som er enkel og intuitiv å bruke. I tillegg tilstreber vi en rimelig pris, slik at gode kameraer kan bli alles eiendom. Vi har gratis telefonstøtte på alle produkter slik at alle kan få til installasjonen selv. Målet vårt er at alle skal kunne installere kameraene våre uavhengig av IT-kunnskap og teknisk kompetanse

 

Om våre kunder

Vi har nå (April 2025) omsatt kameraer for godt over 4 millioner og har et stort utvalg med godt testede kvalitets kameraer. Vi hat blant annet Securitas og Telenor som kunde og selger mye til Norske bønder for bruk i fjøs. Der har våre kameraer fungert fint tross den tøffe ammoniakk belastningen. 

Vi har kunder helt fra Svalbard og Finnmark med kulden det innebærer til Lindesnes. Vi har levert kameraer til havner på Vest- og Sørlandet med det tøffe kyst klimaet det innebærer.

Våre kunder setter spesielt stor pris på vår kundeservice. Vi tar telefonen når noen ringer, og holder linjen helt til vi har en løsning. Den eldste kunden vi har hjulpet med oppsett av kamera over telefon var 84! år og hadde akkurat fått sin første smart telefon. Han skulle sjekke hvem som ringte på og stakk av :-)

 

Om våre produkter

Vi tilbyr kameraer med spesifikasjoner som ellers bare selges på proff markedet til priser en vanlig forbruker har råd til. Vi har det beste og største utvalget av 4G kameraer i Norge, og får inn stadig flere modeller.  Vi har som mål å ha Norges beste utvalg av Overvåkningskameraer, og det er vi godt i gang med.

 

Legg igjen en anmeldelse i vår Google-oppføring her

Meny

Innstillinger