Timelapse bilder

Timelapse bilder er bilder tatt over en lengere tid med samme motiv satt sammen til en kort video. eksempler kan være solnedgangen, endring i årstidene eller fremgangen i et byggeprosjekt. Det er en super måte å visualisere fremgangen i et byggeprosjekt.

Timelapse-løsninger kan bruke overvåkingskameraer for å lage en progresjonvideo av byggeprosjektet eller årstidene.

Enten det er for å vise fremgang, for å vise kunder og investorer hvordan dere jobber eller for å følge med på prosjektet er timelapse en fantastisk måte å få flere timer eller dager inn i en video på et par minutter.

Timelapse er den beste måten å vise frem et byggeprosjekt på ettersom du har masse bilder over lang tid som vises i en kort video, slik at du slipper å bla gjennom tusenvis av bilder for å vise progresjon. Med lange byggeprosjekter har du også mye dødtid, tid hvor ingenting skjer. Dette er for eksempel på natten eller på helligdager.  Med timelaps kan man lage lekre videoer som viser hvordan byggeprosjektet skrider frem.

Alle våre CamHi kameraer har timelaps funksjon innebygget. Funksjonen heter "Autosnap". Man kan velge ett eller flere tidspunkter i løpet av en uke man vil ta bilde. F.eks Mandag til Fredag kl. 12.00. Dette må gjøres med PC tilkoblet kameraet. Bildene vil legge seg på minnekortet, og kan evt. sendes til en FTP server etter hvert som bildene blir tatt. Både WiFi og 4G overvåkningskameraeraene fra CamHi har denne funksjonen.  

Vi i Kamera og Sikkerhet kan sette opp de nødvendige innstillingene så kameraet tar bilder til avtalt tid om ønskelig. Det er også mulig å leie plass på vår FTP server til bildene for sikker oppbevaring.

Ta kontakt for mer informasjon om timelapse funksjonen på våre CamHi kameraer.

Meny

Innstillinger