Timelapse bilder

Av

Timelapse-bilder er bilder tatt over lengre tid med samme motiv kombinert til en kort video. eksempler kan være solnedgangen, årstidene eller fremdriften i et byggeprosjekt. Det er en fin måte å visualisere fremdriften til et byggeprosjekt.

Timelapse-løsninger kan bruke overvåkingskameraer til å lage en progresjonsvideo av byggeprosjektet eller årstidene.

Enten det er for å vise fremgang, for å vise kunder og investorer hvordan du jobber eller for å følge prosjektet, er timelapse en fantastisk måte å få flere timer eller dager inn i en video på noen få minutter.

Timelapse er den beste måten å vise frem et byggeprosjekt ettersom du har mange bilder over lang tid vist i en kort video, og sparer deg for å måtte bla gjennom tusenvis av bilder for å vise fremgang. Med lange byggeprosjekter har du også mye dødtid, tid når ingenting skjer. Dette er for eksempel om natten eller på helligdager. Med timelapse kan du lage flotte videoer som viser hvordan byggeprosjektet skrider frem.

Alle våre CamHi-kameraer har en innebygd timelapse-funksjon. Funksjonen kalles "Autosnap". Du kan velge en eller flere ganger i løpet av en uke når du vil ta et bilde. For eksempel mandag til fredag ​​klokken 12.00. Dette må gjøres med en PC koblet til kameraet. Bildene vil bli lagret på minnekortet, og kan eventuelt sendes til en FTP-server etter hvert som bildene tas. Både WiFi- og 4G-overvåkningskameraene fra CamHi har denne funksjonen.  

Vi i Kamera og Sikkerhet kan sette opp nødvendige innstillinger slik at kameraet tar bilder til avtalt tid om ønskelig. Det er også mulig å leie plass på vår FTP-server til bildene for sikker lagring.

Ta kontakt for mer informasjon om timelapse-funksjonen på våre CamHi-kameraer.

Alle våre CamHi kameraer har mulighet for Timelaps. Både WiFi overvåkningskameraer og 4G overvåkningskameraer

Merkelapp: Timelaps,
Relaterte produkter

Meny

Innstillinger