Integrering av kamerabilder på nettside.

Av

Overvåkningskameraer kan levere bilder rett på din nettside. Dette er mulig hvis hjemmeside levrandøren har den nødvendige kunnskapen, og du har et kamera som har de rette egenskapene.

For å få bilder fra kameraet ditt til en nettside automatisk må kameraet på en eller annen måte sende bildene du ønsker et sted nettsiden kan hente det fra. Det er flere måter å løse dette på. Hvis kameraet ligger på samme lokale datanettverk som nettsiden bildet skal inn på, kan nettsiden enkelt hete bildene selv. Hvis det derimot har en annen lokasjon, og kanskje også er tilkoblet internett via mobilettverket, kan dette være vanskelig. Da må kameraet selv laste opp bilder til en plassering nettsiden kan hente de. 

Våre CamHi kameraer kan dette. De kan programmeres til å sende bilder til faste tidspunkter eller hvis hendelser oppstår. F.eks deteksjon av bevegelse eller en menneskeskikkelse i bildet. 

Alle CamHi WiFi kameraer og 4G kameraer kan laste opp bilder på en FTP server. Dette gjør det lett for en web utvikler å få tilgang på bildene som skal vises på en web side. Denne funksjonen blir mye brukt f.eks. i alpinbakker og langrennsløyper for å se føre og vær. Enkelte løypemaskiner har også montert kamera så man live kan se hvor maskinen er og hvordan forholdene er. 

Det er utallige anvendelser av kameraer på denne måten. Fellesnevneren er at det er praktisk når mange skal ha tilgang på bildene uten å bruke en app eller PC programvare.

Vi har innledet samarbeid med Maxroy.no som kan levere hjemmesider med integrert kameraløsning fra oss.

Meny

Innstillinger