Forlengelsesledning 1,5 meter til 12V overvåkningskamera

12 Volts kabel 1,5 meter med hunn kontakt i den ene og han kontakt i den andre enden. Kan brukes til å forlenge kabelen på strømforsyningen med 1,5 meter. Kabelen kan også brukes som ledning fra 12V solcelle anlegg til kameraet.

Ledningen kan også brukes til å forlenge kabelen på strømforsyningen din innendørs wifi router. Passer de fleste apparater som bruker 12V adapter. 

Ledningen passer CamHi WiFi kameraer og CamHi 4G kameraer. 

Les merShow less
kr 89.00
Merke:
Merkelapper:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Kabelen kan brukes til å koble CamHi kameraer til solcelleanlegg på 12 Volt. Kabelen kuttes da av for å koble 2 ledere til solcelle anlegget.

Ledningen passer CamHi kameraer. Skal du bruke kabelen til et overvåkningskamera utendørs, er det viktig å huske å bruke krympestrømpe på kabelskjøtene så de blir vanntette. Dette følger med alle utendørs overvåkningskameraer vi selger.

Teknisk spesifikasjon:

Lengde: 1,5 meter

Plugger: 5,5 mm. ytre diameter. 2,1 mm. indre diameter.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 1,290.00
Dette PTZ overvåkningskameraet kan roteres og vippes og zoomes med i appen så du har total oversikt. Kan kobles til WiFi og kablet nettverk. Kameraet har menneskegjennkjenning og bevegelsesdeteksjon. Det tar opptak på...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
Klistremerke skilt for kameraovervåket område. For utendørs overvåkningskameraer Det er lovpålagt å merke kameraovervåkede områder. Det er spesielt viktig hvis opptak skal brukes av politiet.   Pakken inneholder 2...

Meny

Innstillinger