CamHi PTZ WiFi Overvåkningskamera Utendørs, Ultra HD Zoom

Dette WiFi PTZ Zoom kameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser.  Du kan zoome 5x med linsen, totalt 20x Zoom med digitalzoom. 

Les merShow less
kr 2,490.00
Utstyrspakker
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

WiFi overvåkingskamera PTZ utendørs utgave i metall utførelse. UltraHD oppløsning. 5X Optisk zoom 4x Digital zoom. Totalt 20x zoom.

Kameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned og zoomes med direkte i appen. Du kan zoome inn 5x i bilde med linsen og ytterligere 4x digitalt. Totalt 20x zoom. Trenger du et overvåkningskamera utendørs er dette et supert valg. Kameraet bruker du simkort med mobildekning, så du kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kameraovervåkning er enkelt og stabilt med dette kameraet. 

Dette kameraet er tilpasset norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Perfekt hyttekamera eller fjøskamera hvis du har WiFi dekning der kameraet skal plasseres. Blir mye brukt som hyttekamera og fjøskamera og der man vil ha oversikt over store områder.

Kameraet egner seg til innen- og utendørsbruk der det er tilgang på WiFi signal. Det være seg på hytta som hyttekamera, i stallen som stallkamera, i fjøset som fjøskamera, i naustet, på byggeplassen, på lageret osv. Kameraet er så lite at det lett lar seg skjule. Det bruker max 10 watt strøm og kan kobles direkete på 12v strøm. 

Varsel ved bevegelse og deteksjon av mennesker

Hvis kameraet detekterer bevegelse i bildet, eller mennesker kan man velge å få et varsel I appen. Man kan justere følsomhet og velge hvilke del av bildet som skal detektere bevegelse slik at f.eks greiner i vinden ikke utløser dette.

Opptak av video

Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuelig. Alt styres fra enkel app på mobil. Bruker du et 32Gb minnekort kan du spille inntil 3 dager kontinuelig video. Hvis du bruker bevegelses utløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet. Kameraet støtter minnekort opptil 128gb, da kan du ta opp ca. 14 dager kontinuelig. Når minnekortet er fullt, overskrives automatisk det eldste opptaket.

Billedkvalitet og bilder i mørket

Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. Oppløsningen er 2,5 ganger så høy som en moderne full HD TV. Dette kameraet har Sony billedrikke på 5MP som gir veldig  skarpe bilder. Den er veldig lysfølsom, så den gir fargbilder selv i dunkel belysning. Nattbildene er skarpe med gode kontraster også i områder nattlyset ikke når, selv i månelys. Nattlyset har en rekkevidde på ca. 30m. 

Gratis app

Appen for mobil og nettbrett har ingen månedskostnader eller reklame. Ingen pålogging eller passord å huske etter installasjon. I appen kan du få varsel ved bevegelse eller deteksjon av mennesker. Du kan se klive video fra kameraet og se opptak fra minnekortet. 

Kamerapakken inneholder:

•WiFi PTZ Ultra HD Zoom kamera

•Strømforsyning (Ca. 2 meter ledning fra kamera til stikkontakt)

•God Norsk Bruksanvisning med forklarings bilder for kamera og app

•Krympestrømpe for værsikring av strømledning

•Gratis support på telefon (Norsk)

Utstyrspakke 349,- (Følg linken)

•Minnekort på 32GB for opptak (100,- ekstra for 64Gb.) Kortet blir satt i kameraet før utsendelse

•2 stk. klistremerke skilt, «Kameraovervåket område»

•Ekstra forlengelsekabel på 3 meter til strømforsyning

Med denne pakken kan du gjøre opptak med kameraet, enten hele tiden, ved bevegelse, eller til bestemte tider

Timelaps bilder

Dette kameraet er egnet for å ta timelaps bilder. Det kan da programmeres så det tar bilde til et eller flere faste tidspunkter hver dag eller bestemte dager i uken. Vi kan gjøre denne programmeringen på forhånd om det er ønskelig. Les mer her

Pris 500,- Avtal med oss ved bestilling 

Tekniske data

•Kamerakropp i svart metall

•Tetthetsgrad:  IP66 

•Størrelse: 25cm(h)x20 cm(d)x 15cm(b)

•Synsvinkel ca 80* ved vidvinkel, 5x zoom

•Billedsensor: Sony IMX 2560x1920, 5MP

•Mikrofon og høytaler for toveis kommunikasjon

•Strøm: 12v, 2A strømforsyning for 220V stikk kontakt. Ca. 2m. ledning. Kan også kobles til solstrøm eller 12V batteri. Da må spenningsregulator brukes for å hindre overspenning. 

•Målt strømforbruk 5-10W avhengig av om IR / nattlys er på eller av

•Min. lys: 0,01 lux

•Nattlys: 12 stk. IR led. Rekkevidde ca. 40 meter

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Meny

Innstillinger