CamHi WiFi Overvåkningskamera Utendørs, Ultra HD

Med dette kameraet koblet til ditt Wifi nettverk kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er.  Med UltraHD oppløsning (5 Megapixel) ser du krystallklart, også detaljer på avstand. Kameraet kan også kobles på kablet nettverk. Kameraet kan varsle om bevegelse ved og sende deg en varsling fra en gratis visnings app, eller starte et video opptak. Kameraet er testet ut i Norsk klima og tåler både vinter og kystklima. Kameraet har også menneskegjennkjenning så det kan ta opptak og varsle når det er et menneske i bildet. Et WiFi overvåkningskamera kan plasseres langt fra din router om den er av nyere dato og plassert mot ytterveggen der WiFi kameraet er plassert. Trenger du et overvåkningskamera utendørs er dette et supert valg. 

Vi gjør kameraovervåkning enkelt!

Les merShow less
kr 1,390.00
Utstyrspakker
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Godt utprøvd Wifi overvåkningskamera for norske forhold. Tåler kulde, snø, regnvær og sol. Utendørs / innendørs overvåkningskamera med direkte overføring til mobil uansett hvor du er.  Perfekt WiFi kamera med alle muligheter. Enkel og stabil kameraovervåkning.

WiFi overvåkingskamera utendørs utgave i metall utførelse. Ultra HD oppløsning gjør at du kan se detaljer meget godt selv på god avstand. Tilpasset norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Perfekt hyttekamera eller fjøskamera hvis du ikke har WiFi dekning der kameraet skal plasseres. Blir mye brukt som hyttekamera og fjøskamera fordi man ikke trenger WiFi for å bruke det.

Dette kameraet har fast pekevinkel og er utstyrt med 4x digital zoom. Trenger du et overvåkningskamera utendørs er dette et supert valg. Kameraet bruker du simkort med mobildekning, så du kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kameraovervåkning er enkelt og stabilt med dette kameraet. 

Kameraet egner seg til innen- og utendørs bruk der det er tilgang på WiFi signal. Det være seg på hytta som hyttekamera, i stallen som stallkamera, i fjøset som fjøskamera, i naustet, på byggeplassen, på lageret osv. Kameraet er så lite at det lett lar seg skjule. Det bruker max 5 watt strøm og kan kobles direkete på 12v strøm. F.eks. solstrøm, båt eller bilstrøm, eller fra et bilbatteri. Da må en spenningsregulator benyttes for å hindre overspenning. 

Varsel ved bevegelse og deteksjon av mennesker

Hvis kameraet detekterer bevegelse i bildet, eller mennesker kan man velge å få et varsel I appen. Man kan justere følsomhet og velge hvilke del av bildet som skal detektere bevegelse slik at f.eks greiner i vinden ikke utløser dette.

Opptak av video

Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuelig. Alt styres fra enkel app på mobil. Der kan du se opptakene rett på mobilskjermen. Bruker du et 32Gb minnekort kan du spille inntil 3 dager kontinuelig video. Hvis du bruker kun bevegelses utløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet. Kameraet støtter minnekort opptil 128gb, da kan du ta opp i ca.14 dager kontinuelig med full billedkvalitet.

Billedkvalitet og bilder i mørket

Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. Oppløsningen er 2,5 ganger så høy som en moderne full HD TV. Dette kameraet har Sony billedrikke på 5MP som gir veldig  skarpe bilder. Den er veldig lysfølsom, så den gir fargbilder selv i dunkel belysning. Nattbildene er skarpe med gode kontraster også i områder nattlyset ikke når, selv i månelys. Nattlyset har en rekkevidde på ca. 30m. 

Gratis app

Appen for mobil og nettbrett har ingen månedskostnader eller reklame. Ingen pålogging eller passord å huske etter installasjon. I appen kan du få varsel ved bevegelse eller deteksjon av mennesker. Du kan se live video fra kameraet og se opptak fra minnekortet. 

Bruksanvisning med bilder på Norsk - Gratis telefon support på Norsk

Brukerveiledning og support på Norsk er gratis. Hvis du står fast med installasjonen eller har tekniske spørsmål, er det bare å ringe oss på 41457070. Den Norske bruksanvisningen er lett å forstå, og med fargebilder, så du enkelt kan klare installasjonen selv. Vi gjør kameraovervåkning enkelt!

•WiFi Ultra HD kamera

•Strømforsyning 220V (Ca. 2 meter ledning fra kamera til stikkontakt)

•God Norsk Bruksanvisning med forklarings bilder for kamera og app

•Krympestrømpe for værsikring av strømledning

•Gratis support på telefon (Norsk)

Utstyrspakke 349,- (Følg linken)

•Minnekort på 32GB for opptak (100,- ekstra for 64Gb.) Kortet blir satt i kameraet før utsendelse

•2 stk. klistremerke skilt, «Kameraovervåket område»

•Ekstra forlengelsekabel på 3 meter til strømforsyning

Med denne pakken kan du gjøre opptak med kameraet, enten hele tiden, ved bevegelse, eller til bestemte tider

Timelaps bilder

Dette kameraet er egnet for å ta timelaps bilder. Det kan da programmeres så det tar bilde til et eller flere faste tidspunkter hver dag eller bestemte dager i uken. Vi kan gjøre denne programmeringen på forhånd om det er ønskelig. Les mer her

Pris 500,- Avtal med oss ved bestilling 

Tekniske data

•Kamerakropp i svart metall

•Tetthetsgrad:  IP66 

•Størrelse: 8cm(h)x20 cm(b)x 20cm(d)

•Synsvinkel ca. 80* ved vidvinkel, 

•Billedsensor:   1080x1920, 5MP

•Nettverkskontakt for tilkobling til kablet nettverk. RJ45

•Wifi: 802.11/b/g 2.4Ghz. Rekkevidde opptil 50m fra WiFi router.

•Mikrofon og høyttaler for toveis kommunikasjon

•Strøm: 12v, 1A strømforsyning for 220V stikk kontakt. Ca. 2m. ledning. Kan også kobles til solstrøm eller 12V batteri. Da må spenningsregulator brukes for å hindre overspenning. 

•Målt strømforbruk 2-5W avhengig av om IR / nattlys er på eller av.

•Min. lys: 0,01 lux

•Nattlys: 6 stk. IR led. Ca. 30m, 

•App. CamHiPro (Android og Apple)

•Sertifisert for -20 C - +50 C temperatur

Søkeord:

Overvåking wifi kamera IP kamera NRV surveilence camera CCTV Sikkerhetskamera utendørs kamera TV overvåkning tvovervåking tvovervåkning fjøs cam fjøskamera overvåkning overvåkningskamera utenbdørs kameraovervåkning overvåkingskamera  landbruk transport butikk gård stall hesteutstyr lamming gårdskamera hyttekamera stallkamera kameraovervåkning overvåkingskamera 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 2,190.00
4G overvåkningskamera utendørs med UltraHD oppløsning, utendørs overvåkingskamera i metall utførelse. Tilpasset Norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil....

Meny

Innstillinger