Forlengelsesledning 3 meter til CamHi WiFi kameraer og 4G kameraer

12 Volts kabel 3m med hunn kontakt i den ene og han kontakt i den andre enden. Kan brukes til å forlenge kabelen på strømforsyningen med 3 meter. Kabelen kan også brukes som ledning fra 12V solcelle anlegg til kameraet.

Ledningen passer CamHi WiFi kameraer og CamHi 4G kameraer.

kr 99.00
Merke:
Merkelapper:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Kabelen kan brukes til å koble CamHi kameraer til solcelleanlegg på 12Volt. Kabelen kuttes da av for å koble 2 ledere til solcelle anlegget.

Ledningen passer CamHi WiFi kameraer og CamHi 4G kameraer.

Spesielt på 4G kameraer og PTZ kameraer er det viktig at total lengden på kabelen ikke blir mer enn 6 meter. Spenningsfallet kan da bli så stort at det går ut over stabiliteten på kameraet.

Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
8 andre produkter i samme kategori:
kr 449.00
Pakke med minnekort 64Gb. for opptak med overvåkningskamera, ekstra ledning til strømforsyning og klistremerke skilt for lovlig merking av området. Passer alle CamHi 4G kameraer og WiFi kameraer.
kr 349.00
Pakke med minnekort 32GB. for opptak med overvåkningskamera,  ekstra ledning til strømforsyning og Klistremerke skilt for lovlig merking av kameraovervåkning. Passer alle CamHi wifi kameraer og 4G kameraer.
kr 1,490.00
4G Router for utendørsbruk. Gjør at du enkelt kan lage et stabilt WiFi nettverk til å koble dine WiFi overvåkningskameraer på. Dette blir som regel  en rimeligere løsning hvis du har mer enn ett kamera og ikke har...

Meny

Innstillinger