Forlengelsesledning 3 meter til CamHi WiFi kameraer og 4G kameraer

12 Volts kabel 3 meter med hunn kontakt i den ene og han kontakt i den andre enden. Kan brukes til å forlenge kabelen på strømforsyningen med 3 meter. Kabelen kan også brukes som ledning fra 12V solcelle anlegg til kameraet. 

Ledningen kan også brukes til å forlenge kabelen på strømforsyningen din wifi router. Passer de fleste som bruker 12V adapter. 

Ledningen passer CamHi WiFi kameraer og CamHi 4G kameraer.

Teknisk spesifikasjon:

Lengde: 3 meter

Plugger: 5,5 mm. ytre diameter. 2,1 mm indre diameter.

Hann pluggene passer også kontakter som har 2,5mm pinne i midten. 

Les merShow less
kr 99.00
Merke:
Merkelapper:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Kabelen kan brukes til å koble CamHi kameraer til solcelleanlegg på 12 Volt. Kabelen kuttes da av for å koble 2 ledere til solcelle anlegget.

Ledningen passer CamHi WiFi kameraer og CamHi 4G kameraer.

Spesielt på 4G kameraer og PTZ kameraer er det viktig at total lengden på kabelen ikke blir mer enn 6 meter. Spenningsfallet kan da bli så stort at det går ut over stabiliteten på kameraet. Skal du bruke kabelen til et overvåkningskamera utendørs, er det viktig å huske å bruke krympestrømpe på kabelskjøtene så de blir vanntette. Dette følger med alle utendørs overvåkningskameraer vi selger. 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 1,290.00
Dette PTZ overvåkningskameraet kan roteres og vippes og zoomes med i appen så du har total oversikt. Kan kobles til WiFi og kablet nettverk. Kameraet har menneskegjennkjenning og bevegelsesdeteksjon. Det tar opptak på...
kr 99.00
Klistremerker for kameraovervåket område. Det er lovpålagt å merke kameraovervåkede områder. Det er spesielt viktig hvis opptak skal brukes av politiet.   Pakken inneholder 2 klistremerker i 11x15 cm størrelse med...
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger