CamHi POE Overvåkningskamera Ultra HD

Med dette overvåkningskameraet koblet til ditt kablede nettverk kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er.  Med UltraHD oppløsning (5 Megapixel) ser du krystallklart, også detaljer på avstand. Kameraet kan varsle om bevegelse ved og sende deg en varsling fra en gratis visnings app, eller starte et video opptak. Kameraet er testet ut i Norsk klima og tåler både vinter og kystklima. Kameraet har også menneskegjennkjenning så det kan ta opptak og varsle når det er et menneske i bildet. 

Dette kameraet er et POE (Power over Ethernet) kamera. Det vil si at kameraet kobles til ditt nettverk med nettverkskabel. Hvis man setter på et strømadapter på denne nettverkskabelen, kan kameraet få tilført strøm via kabelen, og kameraet har kun behov for å koble til èn kabel. 

Les merShow less
kr 1,390.00
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Med dette overvåkningskameraet koblet til ditt kablede nettverk kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kameraet kan varsle om bevegelse ved og sende deg en varsling fra en gratis visnings app, eller starte et video opptak.

POE kameraer er kameraene som er enklest å sette opp, da det kun er å koble de til din router, så er de online og kan vise bilde på nett. Man kan bruke nettverkskabel på inntil 100 meter.

For å bruke POE funksjonen må du også kjøpe en 48V POE strømforsyning eller en POE switch.  Se i nettbutikken under ekstrautstyr.

Du kan dele tilgangen så flere kan få tilgang på live bilder og opptak gjort på minnekortet. Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuerlig. Og du kan se opptak. Alt styres fra en enkel app på mobil. Bruker du et 64 Gb. minnekort kan du spille inn opptil 6 dager kontinuerlig video. Hvis du bruker bevegels utløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet.

Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. Oppløsningen er 2,5 ganger en moderne full HD TV. Dette kameraet har Sony billedrikke på 5 megapixel som gir ekstremt skarpe bilder. Den er veldig lysfølsom, så den gir fargbilder selv i dunkel belysning. Nattbildene er skarpe med gode kontraster også i områder nattlyset ikke når, selv i månelys. Nattlyset har en rekkevidde på ca. 30m

Gratis app. for mobil og nettbrett, ingen månedskostnader for full funksjonell app. Software for Windows PC inkl. support kan kjøpes i tillegg. Du kan da se bilder fra alle kameraene dine live på PC stor som en Full HD TV skjermen.

Brukerveiledning og support på telefon/mail/chat er inkludert. Kameraene jeg selger er testet i virkelige forhold. De er stabile, enklest i bruk og solide for bruk i Norge. Hvert enkelt kamera er testet og evt. satt minnekort inn i før det blir solgt.

** Kamerapakke 1390,- **

*Ultra HD 5 Megapixels Wifi kamera i svart metall utførelse

*Strømforsyning 12v (Ca. 2 meter ledning fra kamera til stikkontakt)

*Krympestrømpe for værsikring av kontakter på strømledning 

*Norsk bruksanvisning for kamera og app

*Gratis Norsk telefonsupport

** Utstyrspakke Medium  449. - **

*Minnekort på 64Gb for opptak gir ca. 5 døgn kontinuerlig opptak

*2 stk. laminert skilt, «Kameraovervåket område»

*Ekstra forlengelsekabel på 3 meter til strømforsyning

*Med denne pakken kan du gjøre opptak med kameraet, enten hele tiden, ved bevegelse, eller til bestemte tider.

Tekniske data overvåkningskamera:

Størrelse: 15x16x9 cm

Metallkonstruksjon,

Tetthetsgrad: IP 67

Linse: 3,6mm

Billedsensor: Sony IMX 5MP 

Strøm: 48V POER og 12v, 1a. 220v adapter medfølger. Ca 2m. ledning

Strømforbruk: ca 3 w

Høyttaler for overføring av lyd fra app til kamera.

Mikrofon for overføring av lyd fra kameraet til app.

Farge: Svart

Min. lys: 0,01 lux

Nattlys: 6 stk. IR led. Ca. 30m. rekkevidde

App: CamHiPro (Android og Apple)

Nettverkskontakt for tilkobling til kablet nettverk.

Synsvinkel: ca. 90° vidvinkel

Temperatur: - 20°C - 50°C

Søkeord:

Overvåkingskamera wifi kamera IP kamera NRV surveilence camera CCTV Sikkerhetskamera utendørs kamera TV overvåkning tvovervåking tvovervåkning fjøs cam fjøskamera overvåkning overvåkningskamera kameraovervåkning overvåkingskamera landbruk transport butikk gård stall hesteutstyr lamming gårdskamera hyttekamera stallkamera

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 1,390.00
Med dette overvåkningskameraet koblet til ditt kablede nettverk kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er.  Med UltraHD oppløsning (5 Megapixel) ser du krystallklart, også detaljer på avstand. Kameraet...
10 andre produkter i samme kategori:
kr 1,290.00
Dette PTZ overvåkningskameraet kan roteres og vippes og zoomes med i appen så du har total oversikt. Kan kobles til WiFi og kablet nettverk. Kameraet har menneskegjennkjenning og bevegelsesdeteksjon. Det tar opptak på...
kr 890.00
Vårt mest solgte WiFi overvåkningskamera. Med god Grunn! Her får du et solid metall kamera med supre Full HD bilder natt og dag og suveren stabilitet! WiFi overvåkningskamera for norske forhold. Tåler kulde, snø,...

Meny

Innstillinger