Ring Hytta Varm Slaveenhet

Et av markedets beste Ring Hytta Varm uten krav til abonnement, funksjonell og enkel i bruk. Du er i gang på 5 minutter. Denne pluggen styrer en stikkontakt. Slaveenhet som styres av hoved enheten.

Les merShow less
kr 550.00
Relaterte produkter
Beskrivelse

Slaveenhet, strømstyringsplugg (Ring Hytta Varm) fra SimPal helt uten abonnement. Kom frem til varm hytte! 

Denne modellen styrer en stikkontakt, og må være koblet til en hovedenhet for å fungere.  Styres enkelt i app.

•Fjernstyr varmeovner, varmtvannsberedere, varmepumper, eller andre elektriske apparater på steder hvor du ikke har internett. Perfekt for hytta, båten, garasjen eller i båten.

•Varm opp hytta før du kommer (Ring Hytta Varm)

•Termostatstyr til og frakobling av varmeovner, radiatorer osv. for å sikre at rør ikke fryser osv. (Oven trenger ikke å ha termostart fordi kontakten styrer varmen selv)

•Få temperatur alarm, les av temperaturen i rommet eller få varsling om strømbrudd.

•Nyutviklet modell med flere funksjoner, en spesialtilpasset og gratis app og høyere brukervennlighet enn tilsvarende produkter

•Systemet fungerer også som en alarm ved strømbrudd eller temperatur avvik. Til eller frakobling av strøm kan også styres via tidsskjema eller med temperaturfunksjon.

•Opptil 5 brukere kan styre kontakten. Du legger enkelt til flere brukere via app/sms.

Enkel fjernstyring via mobilen

Temperaturinnstillinger og automatisk til og fra kobling av strømmen etter skjema eller temperatur gjør du enkelt via SMS eller app på din smart telefonen. Sammenlignet med lignende produkter på markedet har leverandøren bak ring hytta varm pluggen, en spesialtilpasset app som gjør bruken og styringen av pluggene veldig enkelt. Appen har et intuitivt grensesnitt uten SMS kommandoer - her er det enkel styring via appen.

Appen er helt gratis uten abonnement tjenester med faste månedsutgifter. Appen fungerer med Android og Apple telefoner og nettbrett.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 550.00
Et av markedets beste Ring Hytta Varm uten krav til abonnement, funksjonell og enkel i bruk. Du er i gang på 5 minutter. Denne pluggen styrer en stikkontakt. Slaveenhet som styres av hoved enheten.
7 andre produkter i samme kategori:
kr 1,090.00
Et av markedets beste Ring Hytta Varm uten krav til abonnement, annet enn et vanlig SIM-kort! Kontantkort er som regel rimeligst. En GSM og 4G stikkontakt som er praktisk, funksjonell og enkel i bruk. Du er i gang på...
kr 1,390.00
Et av markedets beste Ring Hytta Varm uten krav til abonnement, annet enn et vanlig SIM-kort! Kontantkort er som regel rimeligst. En GSM og 4G stikkontakt som, funksjonell og enkel i bruk. Du er i gang på 5 minutter....

Meny

Innstillinger