Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

CamHi 4G Overvåkningskamera Ultra HD

Ultra HD 4G Overvåkningskamera, utendørs overvåkingskamera i metall utførelse. Tilpasset Norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Dette 4G kameraet gjør det mulig å se bilder over alt der det er 4G dekning. Bruker simkort. 

kr 2,190.00
Utstyrspakker
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Ultra HD 4G overvåkingskamera i metall utførelse. Tilpasset norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Perfekt hyttekamera eller fjøskamera hvis du ikke har WiFi dekning

Med dette kameraet bruker du sim kort med mobildekning, så du kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er.

Kameraet egner seg til innen- og utendørsbruk der det ikke er tilgang på WiFi signal. Det være seg på hytta, i stallen, i fjøset, i naustet, på byggeplassen, på lageret osv. Kameraet er så lite at det lett lar seg skjule, og nattlyset synes ikke for menneskets øyne. Det bruker max 4,5 watt strøm og kan kobles direkete på 12v strøm. F.eks solstrøm, båt eller bilstrøm, eller fra et bilbatteri.

Opptak av video

Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuelig. Alt styres fra enkel app på mobil. Bruker du et 32Gb minnekort kan du spille inntil 3 dager kontinuelig video. Hvis du bruker bevegelses utløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet. Kameraet støtter minnekort opptil 128gb.

Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. Oppløsningen er 2,5 ganger så høy som en moderne full HD TV. Dette kameraet har Sony billedrikke på 5MP som gir veldig  skarpe bilder. Den er veldig lysfølsom, så den gir fargbilder selv i dunkel belysning. Nattbildene er skarpe med gode kontraster også i områder nattlyset ikke når, selv i månelys. Nattlyset har en rekkevidde på ca. 30m. 

Gratis app for mobil og nettbrett, ingen månedskostnader for full funksjonabel app. Ved databruk påløper kostnader fra teleopratør.

Kameraet har blitt testet i Norge med Norsk sim kort, og evt. satt minnekort inn i før det blir sendt.

*Kamerapakke  kr 2190,-** 

*4G Ultra HD kamera

*Strømforsyning (Ca. 1 meter ledning fra kamera til stikkontakt)

*Norsk Bruksanvisning for kamera og app

*Krympestrømpe for værsikring av strømledning

*Gratis support på telefon (Norsk)

**Utstyrspakke 349,-**

*Minnekort på 32GB for opptak (100,- ekstra for 64Gb.)

*2 stk. laminert skilt, «Kameraovervåket område»

*Ekstra forlengelsekabel på 3 meter til strømforsyning

*Med denne pakken kan du gjøre opptak med kameraet, enten hele tiden, ved bevegelse, eller til bestemte tider.

Oppsett av sim kort. Jeg har mulighet til å sette kameraet opp med sim kort ferdig om ønskelig. Du vil da kun måtte installere CamHiPro appen på telefonen, og sette strøm på kameraet, og det er klart for bruk på 4G nettet. Pris 300,- Abbonementet er da er av typen Forhåndsbetalt fra Talkmore, og vil stå på ditt navn. (Eierskifte må foretas) Det er ingen månedspris, man betaler inn på forhånd for det man skal bruke. Pris eksempel: 1Gb. pr. mnd. 79,- (pris Juni 2020) 

Tekniske data:

Kamerakropp i svart metall

Tetthetsgrad:  IP67

Størrelse: 15x16x9 cm

Synsvinkel ca 90*

Billedsensor: Sony IMX 2560x x1920, 5MP

Mikrofon

Strøm: 12v, 1a strømforsyning, Ca. 1m. ledning

Målt strømforbruk 3-4,5W avhengig av om IR nattlys er på eller av.

Farge: Svart Min. lys: 0,01 lux

Nattlys: 6 stk. IR led. Ca. 30m.

App. CamHiPro (Android og Apple)

Produktdetaljer
Sist vist
kr 2,190.00
Ultra HD 4G Overvåkningskamera, utendørs overvåkingskamera i metall utførelse. Tilpasset Norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Dette 4G kameraet gjør det...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 790.00
Vårt mest solgte WiFi overvåkningskamera! Med god Grunn! Supre full HD bilder natt og dag og suveren stabilitet! WiFi overvåkningskamera for norske forhold. Tåler kulde, snø, regnvær og sol. Utendørs / innendørs...

Meny

Innstillinger