CamHi 4G Overvåkningskamera Ultra HD

4G overvåkningskamera utendørs med UltraHD oppløsning, utendørs overvåkingskamera i metall utførelse. Tilpasset Norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Dette 4G kameraet gjør det mulig å se live bilder over alt der det er 4G dekning. Bruker simkort.  Det perfekte hyttekameraet hvis du ikke har WiFi på hytta. Som fjøskamera egner det seg godt da det er et stabilt og enkelt overvåkningskamera som tåler det tøffe fjøs miljøet. Trenger du et overvåkningskamera utendørs er dette et supert valg. Våre 4G kameraer gjør kameraovervåkning enkelt

Les merShow less
kr 2,539.00
Utstyrspakker
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

4G overvåkingskamera utendørs utgave i metall utførelse. UltraHD oppløsning. Tilpasset norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Perfekt hyttekamera eller fjøskamera hvis du ikke har WiFi dekning der kameraet skal plasseres.  Vårt mest solgte 4G kamera. Blir mye brukt som hyttekamera og fjøskamera fordi man ikke trenger WiFi for å bruke det. Dette kameraet gjør kameraovervåkning enkelt.

Med dette utendørs overvåkningskameraet bruker du sim kort med mobildekning, så du kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kameraovervåkning er enkelt og stabilt med dette kameraet. 

Kameraet egner seg til innen- og utendørsbruk der det ikke er tilgang på WiFi signal. Det være seg på hytta som hyttekamera, i stallen som stallkamera, i fjøset som fjøskamera, i naustet, på byggeplassen, på lageret osv. Kameraet er så lite at det lett lar seg skjule. Det bruker max 4,5 watt strøm og kan kobles direkete på 12v strøm. F.eks solstrøm, båt eller bilstrøm, eller fra et bilbatteri. Da må en spenningsregulator benyttes for å hindre overspenning. 

Varsel ved bevegelse og deteksjon av mennesker

Hvis kameraet detekterer bevegelse i bildet, eller mennesker kan man velge å få et varsel I appen. Man kan justere følsomhet og velge hvilke del av bildet som skal detektere bevegelse slik at f.eks greiner i vinden ikke utløser dette.

Opptak av video

Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuelig. Alt styres fra enkel app på mobil. Bruker du et 32Gb minnekort kan du spille inntil 3 dager kontinuelig video. Hvis du bruker bevegelses utløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet. Kameraet støtter minnekort opptil 128gb.

Billedkvalitet og bilder i mørket

Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt og om dagen i klare farger. Oppløsningen er 2,5 ganger så høy som en moderne full HD TV. Dette kameraet har Sony billedrikke på 5MP som gir veldig  skarpe bilder. Den er veldig lysfølsom, så den gir fargbilder selv i dunkel belysning. Nattbildene er skarpe med gode kontraster også i områder nattlyset ikke når, selv i månelys. Nattlyset har en rekkevidde på ca. 30m. 

Gratis app for mobil og nettbrett, ingen månedskostnader for full funksjonabel app. Ved databruk påløper kostnader fra teleopratør.

Kameraet har blitt testet i Norge med Norsk sim kort, og evt. satt minnekort inn i før det blir sendt.

Kamerapakken inneholder:

4G Ultra HD kamera

Strømforsyning (Ca. 2 meter ledning fra kamera til stikkontakt)

Norsk Bruksanvisning for kamera og app

Krympestrømpe for værsikring av strømledning

Gratis support på telefon (Norsk)

Utstyrspakke 349,-

•Minnekort på 32GB for opptak (100,- ekstra for 64Gb.)

•2 stk. klistremerke skilt, «Kameraovervåket område»

•Ekstra forlengelsekabel på 3 meter til strømforsyning

Med denne pakken kan du gjøre opptak med kameraet, enten hele tiden, ved bevegelse, eller til bestemte tider

Oppsett av sim kort

Vi har mulighet til å sette kameraet opp med ditt sim kort om ønskelig. Du vil da kun måtte installere CamHiPro appen på telefonen, og sette strøm på kameraet, og det er klart for bruk på 4G nettet.

Pris 500,-  Simkortet må da sendes til oss på forhånd.

Timelaps bilder

Dette kameraet er egnet for å ta timelaps bilder. Det kan da programmeres så det tar bilde til et eller flere faste tidspunkter hver dag eller bestemte dager i uken. Vi kan gjøre denne programmeringen på forhånd om det er ønskelig.

Pris 500,- Avtal med oss ved bestilling 

Tekniske data:

Kamerakropp i svart metall

Tetthetsgrad:  IP66 

Størrelse: 15x16x9 cm

Synsvinkel ca 90*

Billedsensor: Sony IMX 2560x x1920, 5MP

Mikrofon og høytaler for toveis kommunikasjon

Strøm: 12v, 1A strømforsyning for 220V stikk kontakt. Ca. 2m. ledning. Kan også kobles til solstrøm eller 12V batteri. Da må spenningsregulator brukes for å hindre overspenning. 

Målt strømforbruk 3-4,5W avhengig av om IR nattlys er på eller av.

Farge: Svart Min. lys: 0,01 lux

Nattlys: 6 stk. IR led. Ca. 30m.

App: CamHiPro (Android og Apple)

Søkeord:

Overvåking wifi kamera IP kamera NRV surveilence camera CCTV Sikkerhetskamera utendørs kamera TV overvåkning tvovervåking tvovervåkning fjøs cam fjøskamera overvåkning overvåkningskamera kameraovervåkning overvåkingskamera landbruk transport butikk gård stall hesteutstyr lamming gårdskamera hyttekamera stallkamera kameraovervåkning. 

Les merShow less
Produktdetaljer
Vedlegg
Bruksanvisning CamHipro 4G
Bruksanvisning for CamHi 4G kamera og Camhipro app
Last ned (2.83MB)
Sist vist
kr 2,190.00
4G overvåkningskamera utendørs med UltraHD oppløsning, utendørs overvåkingskamera i metall utførelse. Tilpasset Norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil....
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 890.00
Vårt mest solgte WiFi overvåkningskamera. Med god Grunn! Her får du et solid metall kamera med supre Full HD bilder natt og dag og suveren stabilitet! WiFi overvåkningskamera for norske forhold. Tåler kulde, snø,...
kr 2,490.00
CamHi PTZ UltraHD 4G. Dette 4G overvåkningskameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned og zoomes med i appen. Med 5 megapixel oppløsning og 4X digitalzoom kan dun lett se detaljer på avstand....

Meny

Innstillinger