Fjøskamera 4G PTZ 5x Zoom

Fjøskamera 4G PTZ UltraHD Zoom. Følg på lamming og kalving på 10 meters avstand. Fargebilder også om natten. 4G overvåkningskameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned og zoomes med i appen. Med 5 megapixel oppløsning, 5x optisk zoom og 4X digitalzoom kan du lett se detaljer på avstand. . Det har mulighet for fargebilder om natten og har Intelligent tracking, så det kan følge mennesker som beveger seg forbi kameraet. Du kan få varsel i app ved bevegelse. 

Kameraetr kan leveres med forhåndsfylt simkort.

Les merShow less
kr 3,490.00
Utstyrspakker
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Fjøskamera 4G med vipp, sving og 20x total zoom. Metall utførelse.

UltraHD oppløsning. Tilpasset norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Perfekt hyttekamera eller fjøskamera hvis du ikke har WiFi dekning der kameraet skal plasseres.  Vårt mest solgte 4G kamera. Blir mye brukt som hyttekamera og fjøskamera fordi man ikke trenger WiFi for å bruke det.

Dette kameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned og zoomes med direkte i appen. Du kan zoome inn 5x i bildet med linsen og ytterligere 4x digitalt. Totalt 20x zoom. Trenger du et overvåkningskamera utendørs er dette et supert valg. Kameraet bruker du simkort med mobildekning, så du kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kameraovervåkning er enkelt og stabilt med dette kameraet. 

Kameraet egner seg til innen- og utendørsbruk der det ikke er tilgang på WiFi signal. Det være seg på hytta som hyttekamera, i stallen som stallkamera, i fjøset som fjøskamera, i naustet, på byggeplassen, på lageret osv. Kameraet er så lite at det lett lar seg skjule. Det bruker max 10 watt strøm og kan kobles direkete på 12v strøm. F.eks solstrøm, båt eller bilstrøm, eller fra et bilbatteri. Da må en spenningsregulator benyttes for å hindre overspenning. 

  

  

Billedkvalitet og bilder i mørket

Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys (Infrarødt lys) eller  hvitt lys om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt eller farger om du ønsker og om dagen i klare farger. Oppløsningen er 2,5 ganger så høy som en moderne full HD TV. Dette kameraet er utstyrt med Sony billedbrikke på 5MP som gir veldig  skarpe bilder. Den er veldig lysfølsom, så den gir sylskarpe fargbilder selv i dunkel belysning. Nattbildene er skarpe med gode kontraster også i områder nattlyset ikke når, selv i månelys. Nattlyset har en rekkevidde på ca. 30m. 

  

Opptak av video

Har du installert minnekort i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuelig. Alt styres fra enkel app på mobil. Bruker du et 32Gb minnekort kan du spille inntil 3 dager kontinuerlig video. Hvis du bruker bevegelses utløst opptak kan det gå flere måneder før kortet er fullt. Da vil de eldste filene bli overskrevet. Kameraet støtter minnekort opptil 128gb. Det tilvarer ca. 15 dagers kontinuerlig opptak.

Varsel ved bevegelse og deteksjon av mennesker

Hvis kameraet detekterer bevegelse i bildet, eller mennesker kan man velge å få et varsel I appen. Man kan justere følsomhet og velge hvilke del av bildet som skal detektere bevegelse slik at f.eks greiner i vinden ikke utløser dette.

 

Gratis app

Appen for mobil og nettbrett har ingen reklame eller måneds kostnader. Ingen pålogging eller passord å huske etter installasjon. I appen kan du få varsel ved bevegelse eller deteksjon av mennesker. Du kan se live video fra kameraet og se opptak fra minnekortet. 

 

 

Kamera med Simkort 

Velger du å kjøpe kamera med simkort, følger det med et forhåndsbetalt simkort i pakken. Les mer om dette her: Simkort for landrukskamera

 

Ved databruk for 4G kameraer påløper kostnader fra teleoperatør.

Kameraet har blitt testet og funnet stabilt i Norge med Norsk sim kort både i Telias og Telenors nettverk.

 

Kamerapakken inneholder:

•4G PTZ Ultra HD Zoom kamera

•Strømforsyning (Ca. 2 meter ledning fra kamera til stikkontakt)

•Gratis Norsk support på telefon

•God Norsk Bruksanvisning med bilder for kamera og app

•Krympestrømpe for værsikring av strømledning

  

Utstyrspakke 349,- (Følg linken)

•Minnekort på 32GB for opptak  Kortet settes i kameraet før utsendelse

•2 stk. klistremerker for merking, «Kameraovervåket område»

•Ekstra kabel på 3 meter til strømforsyning

Med denne pakken kan du gjøre opptak med kameraet, merke kameraovervåket område på en lovlig måte, og mulighet til å plassere kameraet inntil 5 meter fra stikkontakt. 

Oppsett av sim kort

Vi har mulighet til å sette kameraet opp med ditt sim kort om ønskelig. Du vil da kun måtte installere CamHiPro appen på telefonen, og sette strøm på kameraet, og det er klart for bruk på 4G nettet.

Pris 500,-  Simkortet må da sendes til oss på forhånd eller tas med til butikken på Auli.

 

Tekniske data

•Kamerakropp i svart metall

•Tetthetsgrad:  IP66 

•Størrelse: 25cm(h)x20 cm(d)x 15cm(b)

•Synsvinkel ca 80° ved vidvinkel, 5x zoom

•Bevegelse: Rotasjon 360° Vipp: 90°

•Billedsensor: Sony IMX 2560x1920, 5MP

•Mikrofon og høyttaler med toveis kommunikasjon

•Kan kobles til ekstern antenne for å få bedre 4G signal.

•Strøm: 12v, 2A strømforsyning for 220V stikk kontakt. Ca. 2m. ledning. Kan også kobles til solstrøm eller 12V batteri. Da må spenningsregulator brukes for å hindre overspenning. 

•Målt strømforbruk 5-10W avhengig av om nattlys er på eller av

•Min. lys: 0,01 lux

•Nattlys: 12 stk. IR led. Rekkevidde ca. 40 meter

•App. CamHiPro (Android og Apple)

Søkeord:

Fjøskamera fjøscam landbruksakamera landbruk 

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 3,490.00
Fjøskamera 4G PTZ UltraHD Zoom. Følg på lamming og kalving på 10 meters avstand. Fargebilder også om natten. 4G overvåkningskameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned og zoomes med i appen. Med 5...
8 andre produkter i samme kategori:
kr 2,890.00
Dette 4G Fjøskameraet  kan roteres, vippes og zoomes med i appen. Med 5 megapixel oppløsning og 4X digitalzoom kan dun lett se detaljer på avstand. Trenger du et 4G overvåkningskamera utendørs er dette et supert valg....
kr 2,190.00
4G Fjøskamera  med UltraHD oppløsning, utendørs overvåkingskamera i metall utførelse. Et 4G overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Dette 4G kameraet gjør det mulig å se live bilder over alt der det er 4G...
kr 1,390.00
WiFi Dome fjøskamera for fjøs og utendørs bruk. UltraHD oppløsning, utendørs overvåkingskamera uten WiFi i metall utførelse.  Dette 4G kameraet gjør det mulig å se live bilder over alt der det er 4G dekning.  Utendørs...
kr 2,190.00
4G fjøskamera for fjøs og utendørs bruk. UltraHD oppløsning, utendørs overvåkingskamera uten WiFi i metall utførelse.  Dette 4G kameraet gjør det mulig å se live bilder over alt der det er 4G dekning.  Utendørs...
kr 890.00
Vårt mest solgte WiFi fjøskamera. Med god Grunn! Her får du et solid kamera med supre Full HD bilder natt og dag og suveren stabilitet! WiFi  fjøskamera for fjøs og utendørs bruk. Full HD oppløsning. Utendørs...

Meny

Innstillinger