UBox 4G PTZ batteridrevet overvåkningskamera utendørs m/solcelle Hyttekamera

4G solcelle kamera med Vipp og Sving. Batteridrift og solcelle. Ute og inne bruk! Dette er et batteridrevet overvåkningskamera. Med dette 4G overvåkningskameraet trenger du kun et sim kort, så er du i gang. Sett kameraet hvor som helst i verden og få bilder rett på mobilen. Med sin størrelse på 17x14x7 cm og batterikapasitet (Uten solcelle) på 30 dager med moderat bruk er dette kameraet unikt!

Kameraet er helt trådløst, solcelle og batteri skal holde det med strøm sommer og vinter, så lenge det er noe dagslys hver dag.

Les merShow less
kr 2,990.00
Relaterte produkter
Beskrivelse

Solcelle / batterikamera uten behov for lading eller kabler. Komplett med solcellepanel, festebraketter, innebygd batteri og ladekabel. Alt du trenger er et data simkort.

Batteriet lades med 5V fra det medfølgende solcellepanelet eller fra en USB lader. (Følger ikke med) Standby tid uten solcelle tilkoblet er ca. 30 dager.

Strømforbruk i standby er ca. 0,03W  og ca. 3W i bruk.

Overvåkingskameraet har til motsetning fra tradisjonelle overvåkingskameraer PIR deteksjon som leser av temperaturforskjeller i omgivelsene. Man får derfor færre feil utløste alarmer enn med andre kameraer. Men man vil ikke fange opp f.eks alle biler som kjører forbi da disse kan være for kalde til å detektere. I funksjon ligner det på et Viltkameraer, men har i tillegg mulighet til å bli kalt opp når som helst for å se live video. 

Appen kan også varsle ved bevegelse. 

Kameraet kan med fordel kobles til eksisterende solstrøm anlegg der det er enklere enn å bruke medfølgende solcellepanel.

Dette kameraet krever data simkort eller tvilling data simkort. Simkort med talefunksjon vil ikke fungere. 

Egner seg som hyttekamera der det ikke er strøm eller WiFi tilgjengelig. 

Spesifikasjoner:

Størrelse kamera 17x14x7cm

Batterikapasitet 10400 mAh. 

Lengde kabel til solcellepanel ca. 2m.

Full HD oppløsning, 2 megapixel

Utrolig gode bilder selv ved lite lys.

IR nattlys med 10 meter rekkevidde

PIR deteksjon for bevegelse, ca 10 meter rekkevidde

Leveres med solcelle panel på 3,3w 5,5V

Batteri integrert i kameraet

Bruker MicroSD minnekort for å lagre video på kameraet. Max 64 Gb.

4G dekning i hele Europa

Tilleggsutstyr for tilkobling til solstrøm 12V selges separat.

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
7 andre produkter i samme kategori:
kr 2,190.00
4G overvåkningskamera utendørs med UltraHD oppløsning, utendørs overvåkingskamera uten WiFi i metall utførelse. Tilpasset Norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til...
kr 2,890.00
Dette 4G overvåkningskameraet kan roteres, vippes og zoomes med i appen. Med 5 megapixel oppløsning og 4X digitalzoom kan dun lett se detaljer på avstand. Trenger du et 4G overvåkningskamera utendørs er dette et...
kr 1,990.00
4G overvåkningskamera utendørs med Full HD oppløsning, utendørs overvåkingskamera uten Wifi tilpasset Norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Dette 4G...

Meny

Innstillinger