Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

UBox Wifi HD Overvåkningskamera m/solcelle

WiFi kamera med batteridrift og solcelle. Her trenger du kun WiFi dekning for å installere kameraet. Det er 100% kabelfritt. Solcelle og batteri holder det med strøm sommer og vinter, så lenge det er noe dagslys hver dag.

kr 1,490.00
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Solcelle / batterikamera uten behov for lading eller kabler. Komplett med solcellepanel, festebraketter, innebygd batteri og ladekabel.

Batteriet lades med 5V fra det medfølgende solcellepanelet eller fra en vanlig USB lader. (Følger ikke med) Standby tid uten solcelle tilkoblet er ca. 30 dager.

Strømforbruk i standby er ca. 0,03W, og ca. 3W i bruk.

Kameraet har til motsetning fra tradisjonelle overvåkingskameraer PIR deteksjon som leser av temperaturforskjeller i omgivelsene. Man får derfor færre feil utløste alarmer enn med andre kameraer. Men man vil ikke fange opp f.eks alle biler som kjører forbi da disse kan være for kalde til å detekteres.

Kameraet kan kalles opp via appen for å se live bilder og opptak. Appen kan også varsle ved bevegelse. 

Kameraet kan med fordel kobles til eksisterende solstrøm anlegg der det er enklere enn å bruke medfølgende solcellepanel.

Spesifikasjoner:

WiFi 2,4 Ghz teknologi

Størrelse kamera 5x5x9 cm

Størrelse socellepanel 15x18x1,5 cm

Lengde kabel til solcellepanel ca. 2m.

Full HD oppløsning, 2 megapixel

Utrolig gode bilder selv ved lite lys.

PIR deteksjon for bevegelse, ca 10 meter rekkevidde

IR nattlys med 10 meter rekkevidde

Leveres med solcelle panel på 3,3w 5,5V

Batteri integrert i kameraet

Bruker MicroSD minnekort for å lagre video på kameraet. Max 64 Gb.

Tilleggsutstyr for tilkobling til solstrøm 12V selges separat. Se utstyrspakke for solcelle kamera.

Produktdetaljer
Sist vist
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
8 andre produkter i samme kategori:
kr 2,490.00
Dette WiFi PTZ Zoom kameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser.  Du kan zoome 5x med linsen, totalt 20x Zoom med digitalzoom.
kr 790.00
Vårt mest solgte kamera! Med god Grunn! Supre full HD bilder natt og dag og suveren stabilitet! Wifi overvåkningskamera for norske forhold. Tåler kulde, snø, regnvær og sol. Utendørs / innendørs overvåkningskamera med...
kr 3,490.00
TOPPMODELL ! Dette kameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser.  Du kan zoome 20x med linsen, totalt 80x Zoom med digitalzoom.
kr 2,190.00
Ultra HD 4G kamera, utendørs overvåkingskamera i metall utførelse. Tilpasset norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil. Dette 4G kameraet gjør det mulig å se...
kr 1,690.00
Dette PTZ overvåkningskameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser. Dette er et IP WiFi PTZ kamera som også kan kobles til nettet med nettverkskabel.
kr 4,490.00
4G TOPPMODELL! Dette kameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser.  Du kan zoome 20x med linsen, totalt 80x Zoom med digitalzoom.
kr 1,290.00
Dette PTZ overvåkningskameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser. Dette er et IP WiFi PTZ kamera som også kan kobles til nettet med nettverkskabel.

Meny

Innstillinger