CamHi PTZ HD "Fast pekeretning"

Dette kameraet ser ut som et kamera med fast pekevinkel, og kan derfor stå i en fast retning, uten at noen reagerer på det, men roteres ved behov for mer oversikt.

Dette PTZ overvåkningskameraet kan roteres og vippes og zoomes med i appen.  Kobles enkelt til ditt WiFi nettverk. kameraet har menneskegjennkjenning og be vegelsesdeteksjon. De tar opptak på minnekort og kan sende varsel ved bevegelse. Tåler Norsk klima og er et supert overvåkningskamera utendørs. HD oppløsning og billedbrikke på 2 megapixler.  Dermed vil ikke naboer reagere på kameraet slik de kan ved montering av ordinære PTZ kameraer med bevegelse.

Les merShow less
kr 2,190.00
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

WiFi PTZ overvåkningskamera HD "Fast pekeretning"

Dette PTZ overvåkningskameraet kan roteres til høyere og venstre og vippes opp og ned i appen så du kan se alle omgivelser.

Men det ser tilsynelatende likt ut som kameraer med fast pekeretning. Derfor er dette egnet hvis du av og til trenger styre kameraet for å se alle omgivelser, men ikke vil provosere eventuelle naboer med et ordinært PTZ kamera.

Når du har koblet kameraet til ditt Wifi eller kablet nettverk kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er. Kameraet kan varsle om bevegelse og mennesker ved å sende deg en varsling fra en gratis visnings app, eller starte et video opptak.

  

Opptak

Med minnekortet i kameraet kan du ta opp video ved bevegelse, ved forhåndsinnstilte tider, eller kontinuerlig. Alt styres fra en enkel app på mobil. Bruker du et 32Gb minnekort kan du spille inn inntil 4 dager kontinuerlig video. Hvis du bruker bevegelsutløst opptak kan det gå måneder før kortet er fullt. Når dette skjer, vil de eldste filene bli overskrevet.

 

AI ogIntelligent Trackig

Kameraet har AI og menneskegjennkjenning og kan gjøre opptak og gi varsel når det kjenner igjen et menneske i bildet. Dette kameraet har også mulighet for Intelligent Tracking. Når det er aktivert, vil kameraet rotere for å følge mennesker som dukker opp,, og roterer tilbake etterpå.

 

Billedkvalitet og nattsyn

Kameraet viser bilder både natt og dag. Det har IR lys og hvitt lys om natten for å ta klare bilder. Om natten er bildene i svart/hvitt med IR lys. Om dagen i klare farger. Oppløsningen er like stor som en  full HD flatskjerm TV. Billedbrikken på dette kameraet er lyssterkt og gir gode fargebilder selv i svakt lys. IR lyset gir godt lys opp til 20 meter.

 

App

Gratis app. for mobil og nettbrett, ingen månedskostnader for full funksjonell app. I appen kan du se live video, opptak, og styre kameraet dit du vil. Appen kan vise inntil 4 kameraer live samtidig.

Kameraene vi selger er testet i virkelige forhold. De er stabile, enkle i bruk og solide for Norske forhold.

 

Kamerapakken inneholder:

•PTZ WiFi HD kamera,

•220V strømforsyning, ca. 2 meter ledning fra kameraet til stikkontakt.

•Bruksanvisning på Norsk for kamera og app

•Gratis Norsk support på telefon 

*Krympestrømpe for værsikring av strømkontakter

  

Utstyrspakke 349,-

 •Minnekort på 32GB for opptak. Kortet blir satt i kameraet før utsendelse

•2 stk. klistremerker, «Kameraovervåket Område»

•Ekstra kabel på 3 meter til strømforsyning

Med denne pakken kan du gjøre opptak med kameraet, plassere kameraet 3 meter lenger fra stikkontakt. og merke det overvåkede område med skilt.

 

Tekniske data:

•Størrelse: 7(h)x18 cm(d)x 7cm(b)

•Linse: Ca 80° synvinkel

•Bevegelse: Rotasjon 180° Vipp: 90°

•Billedsensor: 2 megapixel billedbrikke Smart Sense

•Strøm: 12v 1A. 220v adapter, ca. 2m ledning. Kan kobles til 12 V batteri og solstrøm. Spenningsregulator må brukes for å hindre overspenning. 

•Merke: CamHi

•Farge: Hvit 

•Min. lys: 0,01 lux

•Nattlys: IR led. Ca. 20m. rekkevidde 

•App: CamHiPro (Android og Apple)

•Wifi: 802.11/b/g 2.4Ghz. Rekkevidde opptil 40m fra WiFi router.

•Temperatur: - 20°C - 50°

Les merShow less
Produktdetaljer
Sist vist
kr 2,190.00
Dette kameraet ser ut som et kamera med fast pekevinkel, og kan derfor stå i en fast retning, uten at noen reagerer på det, men roteres ved behov for mer oversikt. Dette PTZ overvåkningskameraet kan roteres og vippes...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 890.00
Innendørs WiFi overvåkningskamera.Her får du et supert innendørs kamera med supre Full HD bilder natt og dag og suveren stabilitet! Overvåkningskameraet har direkte overføring til mobil uansett hvor du er. Varsel i...
kr 2,190.00
4G overvåkningskamera utendørs med UltraHD oppløsning, utendørs overvåkingskamera i metall utførelse. Tilpasset Norske forhold med kulde snø og regnvær. Utendørs overvåkingskamera med direkte overføring til mobil....
kr 1,390.00
Med dette overvåkningskameraet koblet til ditt kablede nettverk kan du se direkte bilder på din mobil uansett hvor du er.  Med UltraHD oppløsning og Sony billedbrikke (5 Megapixel) ser du krystallklart, også detaljer...

Meny

Innstillinger