Ring Hytta Varm med alarm mulighet

Ring Hytta Varm 4G strømstyring  gir deg muligheten til å fjernstyre oppvarming  på hytta eller fritidsstedet ditt enkelt og smidig med mobiltelefonen. Her kan du holde styr på strøm, temperatur, og mye mer. Varm opp hytta før du kommer frem. Alt du trenger er en mobiltelefon, et sim-kort til enheten for å styra hytta fra hvor som helst.

Ingen faste utgifter i måneden. 

I tillegg til å styre varme, kan hovedenheten brukes som sentral for innbruddsalarm med tilhørende bevegelses sensor og dør / vindus sensor. Du blir varslet på SMS og i app ved innbrudd. Du varsles også ved temperaturfall og strømbrudd slik at du kan være trygg på at hytta holder seg frostfri om vinteren.

SimPal sine produkter som er markedsledende "Best i Test" leverandør for Ring Hytta Varm produkter. 

Den Ring Hytta Varm 4G strømkontakt. Med 4G og mulighet for å legge til ekstra slavekontakter og alarmsensorer (ekstra slavekontakter og alarmsensorer må kjøpes i tillegg).

Hovedenheten er klargjort for bruk i både 2G (GSM), 3G, og 4G. Kan benyttes med alle simkort som har sms og tale aktivert, dvs. både kontantkort eller abonnement. Vi anbefaler IKKE datasim eller tvillingsim. 

Vårt mest komplette alternativ for enkel styring av strøm og sikkerhet på steder uten Internett. Med denne smarte Ring Hytta Varm 4G løsningen får du alt du trenger for både oppvarming, komfort og sikkerhet.

Alt i en prisgunstig løsning – helt uten abonnements-kostnader (utover kostnader knyttet til sim-kort)

Et gjennomprøvd produkt

Ring Hytta Varm 4G er en videreutvikling av vår bestselgende Ring Hytta Varm kontakt gjennom 10 år – Ring hytta varm GSM Control solgt i tusenvis av eksemplarer i over 10år! 4G utgaven har i tillegg følgende muligheter / funksjoner:

Fordeler med SimPal 4G Ring hytta varm:

4G – klargjort for sending av sms meldinger via 4G nettet

Mulighet for å styre opptil 4 varmekilder

Muligheten for å legge til trådløse alarmsensorer

Denne 4G strømkontakten benytter seg i tillegg til 2G (GSM) nettet også av 4G frekvenser. Dvs. at kontakten vil være funksjonell og operativ i flere tiår fremover, selv om GSM (2G) nettet forsvinner.

Tips!

Les merShow less

Meny

Innstillinger